I London..

image164

.. hade jag mer än gärna vaknat upp. Det är det jag har gjort på bilden, vaknat upp i London alltså! Tycker verkligen om den staden!

Igår var jag i Malmö igen. Köpte ett rosa linne som jag fingrade lite på men inte köpte sist. Tyckte nämligen det var lite sorligt när jag knappt kan röra mig i det, iaf om jag ska bära det som jag vill. Den är väldigt stor och väldigt urringad i ryggen. Jag vill helst bära den utan något under, och då kan jag säga att man knappt kan röra sig. Men jag får väl sätta sån tejp eller något så att den håller sig på plats. Sedan på kvällen var jag på fest, hade faktiskt kul!

Idag behöver jag plugga. Det har jag behövt ungefär hela lovet men det har bara inte blivit av. Idag måste jag verkligen ta tag i det om jag vill inte vill ha ig på samhällsprovet!

Har dessutom gjort jättemycket förändringar i mitt rum. Nu har jag en garderobsdel, en sovdel & en softdel med tv, soffa mm!


Today is a good day!

Nu har jag lov, himla skönt. Fast stressen vill inte riktigt rinna av. Har egentligen en del att plugga med men jag vill verkligen inte plugga på lovet. Det är ju då man ska slappna av & samla nya krafter.

Var i Malmö och shoppade med mami häromdagen. Köpte den omtalade blå bodyn från Monki och det rutiga tygskorna, dessutom fick jag med mig ett rouge och en rougeborste från FACE. Har länge velat testa deras smink har hört att det ska vara bra. Jag gillar verkligen rouget, det sitter också kvar himla bra, vilket är ovanligt bland de rouge jag har testat tidigare. Imorgon blir det malmö igen, med Tina. Får se om jag hittar något mer då!

Idag hittade jag gardiner och kuddar till min nya rumsdel (eller vad man nu ska kalla det.) Blommiga och superfina! Gissa var? RUSTA! Rusta av alla ställen. But I love it! Köpte också en fin plastros att ha i garderobsdelen, något sött att ha sminkborstar i och något att ha så att jag skiljer på garderoben och där jag sover. Det är så kul när man hittar en massa som man tycker om!

En otroligt vacker Agyness Deyn

image162image163

Jag vill ha en cykel, så att jag kan cykla omkring och vara lika fin som Agyness här ovan. Hon ser så otroligt snygg & vårfräsch ut.

sitter ensam här och undrar var vi hamnar härnäst



Detta var 2006 på Liseberg. Hittade dessa videos idag då min laptop inte fungerar och jag sitter vid den andra datan. Gud vilken stämning det var, ni hör min & beccas vackra sångröster i bakgrunden!

Melodifestivalen föresten. FYFAN! (ursäkta språket) Vad kasst att Charlotte vann. Den låten var ju precis som de alltid är. Himla tråkigt tycker jag. Hade velat något lite med eget hade vunnit. Tappade lite lusten för eurovision song contest nu!

Igår var vi hemma hos A. Jag & M satt och sjöng (läs skrek) till Singin Bee. De andra tyckte det var måttligt roligt att lyssna på! Det blev en lugn kväll. En tur till mcdonalds annars bara hemma & titta på tv.


Hallon, jordgubbar, smultron, glass, solbrillor, strand, bikinis, bruna pojkar, utecaféer, varma kvällar, grilla,
picknick, bara ben, klänningar, sandaler, läsa på stranden, vakna av att solen skiner in och så mycket mycket mer!

Can't buy me love

image160
Har varit en lugn helg. I fredags var jag ju bara hemma, sen igår var jag i stan med Tina, sen var vi hemma hos henne och tittade på melodifestivalen. Tyckte btw att det  var helt fel som gick vidare till finalen!  Efter det såg vi på Can't buy me love. Härlig film faktiskt, kul att titta på alla kläder de hade då. Idag har jag varit och tränat, annars har jag inte gjort mycket. Tänkte snart ta & plugga. Jag har två historiearbeten som jag behöver göra + lite på ett engelskaarbete om London.

Köpte 3 par solbrillor igår. Ta 3 betala för 2. Perfekt. Köpte två stycker i wayfarerliknande modell. Ett par svarta & ett par blå. Jag köpte oxå ett par i större rund modell som Tina propsade på att jag skulle ha. Hon köpte 3 par i wayfarerliknande modell, röda, vita & leopardmönstrade. Vi tänkte att vi kunde dela på alla. För vi ville båda ha alla de. Onödigt att båda skulle köpa alla då.

Tina hade också hittat en ursöt liten stickad sak att ha mobilen i på röda korset. Hon sa att det fanns i fler färger så jag tänkte gå dit imorn & titta.

Köpte en ny tshirt i förra veckan. Den är från H&M's killavdelning.




Ciao!


dance dance dance, words can never make up for what you do

image156
Camilla Åkrans lundlund.com                                                                           otroligt vacker bild!


Fredag kväll och jag sitter hemma. Har precis tittat på så ska det låta! Skön, lugn kväll. Precis vad jag behöver just nu. Jag är verkligen jättetrött och har enormt ont i huvet efter denna veckan. Mycket stress har det varit. Har verkligen inte haft någon ork att dra ut ikväll. Lite jobbigt när vännerna tjatar & klagar på att man aldrig är med längre. Jag tror jag är inne i en väldigt stressad & trött tid. Jag orkar inte alls så mycket, men det brukar ta sig sen till sommaren!

Imorgon ska iaf Tina ha sin pappas lägenhet hela dagen så vi ska nog vara där & titta på någon film, ta det lugnt, & snacka. Plus att vi ska ta en tur ner på stan, Tina sa att hon hade hittat några ursnygga solbrillor som jag bara måste kolla in. Har deltagit i H&M's tävling om att vinna shopping för 3000 med Sofi Fahrman & då fick man 20% på H&M med. Så jag måste passa på att köpa något där nu med!

Föresten, ingen har väl missat att H&M har köpt upp Fabric Scandinavien som ligger bakon Monki, Weekday & Cheepmonday? För 564 milj kr. De pengarna hade jag gärna kunnat ta ist! Huhu!

Jag vill verkligen ha något att lyssna på musik i, en ipod eller i stort sett vad som helst. Jag saknar min älskade musik! Vill ha den när jag åker bussen hem om dagarna, 40 min utan att göra någonting börjar bli jobbigt. Läser ibland men då mår jag bara illa sen.

Ha en fortsatt bra fredagskväll!
Puss

cause all I ask for is instant pleasure

yeyeyeye
Rätt skön dag idag faktiskt. Skolan, stan & sen fika med Sara. Det som därimot inte var så kul var när snön kom! Usch nej, jag vill ju bara ha min älskade sommar. Så börjar det snöa!

Köpte en Tshirt idag iaf. H&Ms killavdelning. Ursnygg! Nu har jag ungefär NOLL kr kvar! Så jag får hålla inne på pengar resten av månaden.


Pics

image147
Min underbara röra nedanför sängen.

image146
Detta hade jag på mig någon dag i veckan.

image148
Min fönsterbräda, med lampa, bild av mamma när hon var ung,mina nya älskade skor från hm & lite småljus.

image149
Jag & fia på cykeltur.

image150
Min nya kjol som jag & mamma hjäpts åt att sy.

image151
Detta hade jag på mig en annan dag i veckan.

you're right behind me as before

Usch idag mår jag inte bra. Knappt någon röst kvar förskyld & allmänt hängig. Det bästa hade nog varit att stanna hemma igår. Men jag hade väldigt kul så det kan jag ändå inte ångra att jag gjorde! idag har jag hitills bara suttit framför datan & ätit glass. Ottos med lattesmak. Otroligt god! Fan man kan verkligen inte annat än längta till värmen nu, snacka om att det hade varit skönt! Ett tag till får man vänta. Kanske kommer iväg någonstans på påsklovet. Tror inte att det blir så men man kan ju hoppas!

Lykke Li - Tonight

Groovy baby!


all that joy can bring

Mådde lite småkasst igår, gick hem på lunchen. Men nu mår jag mycket bättre, vilket jag tycker är himla bra för ikväll är det en kille i min klass som ska ha fest & det vore trevligt om jag kunde komma. Vilket jag kan nu! Fast nu är jag rätt förskyld, näsan bara rinner. Men det är inget som hindrar mig, känner mig ju iaf inte hängig.


RSS 2.0