nothing's gonna change my world



Detta är vad jag springer omkring i här hemma idag, blek och dann... Jeans från urban outfitters, kavajen är mammas som hon köpt på 2nd hand & pälskragen är med mammas.

Hello pretty ones!


Utsikt från mitt fönster.

Igår var jag uppe med tuppen! .. eller till och med innan tuppen. Jag gick upp kl 6. Hade nämligen bokat in mig på yoga kl 7. Till min förvåning var jag faktiskt pigg och glad redan då. Måste säga att yoga var en otroligt skön start på dagen. Mitt goda humör höll nämligen i sig hela dagen. Tyvärr måste jag säga att jag inte är riktigt lika pigg idag.. Usch, jättestressat känner jag mig. Förstår inte hur jag ska hinna med allt plugg jag ska ha gjort över lovet.. & ikväll ska jag på middag hos en tjej i min klass, imorgon fyller en kompis år så då ska jag dit. Nae nu fan ska jag lugna ner mig lite.. Det ska iaf bli himla trevligt ikväll!

Nu ska jag plugga vidare! Ha det så fint!

På väg hem!

Idag gick jag upp tidigt för att åka med ma&pa till Vittskövle för att rensa grejer. Jag har inte varit där sen vi flyttade. Vilket är nästan en månad sen. Jag saknar verkligen inte det. Det var verkligen rätt att flytta. Trivs så mycket bättre nu!

Nu är jag iaf på bussen på väg hem. Ma&pa stannade kvar ett tag till. Ikväll ska jag och Tina testa ett danspass på friskis!
 
Verkar tyvärr inte funka att lägga in bilder nu!


En fin dag

Idag har varit en väldigt bra dag, måste jag säga. Vaknade med bra humör, åt en god frukost och pallrade mig iväg till friskis för att träna. På vägen hem gick det iofs inte lika bra. Jag såg mig inte för och cyklade rakt in i en bil. Kvinnan i bilen var dock väldigt trevlig och jag gjorde inte illa mig så mycket. Jag blev lite skakad men det sänkte inte alls mitt humör. Efter en snabb lunch hemma blev det ut och träffa Isabelle. Vi vandrade runt lite i staden och tog en fika. Senare gick vi också hem till henne för att äta lite äppelpaj. Har inte alls umgåtts med henne innan, så det var kul att få lära känna henne lite bättre. Prata med en ny människa. Sen mötta jag upp ma&pa. Så köpte vi med oss wok hem. Nu har jag bara tagit det lugnt, pluggat lite grann och så. Skön dag helt enkelt.

Något sjukt däremot. Jag har bokat in mig på yoga kl 7.00 på morgonen på torsdag!! Vad har jag gjort? Det får väl bli att lägga sig tidigt kvällen innan och kämpa sig upp på morgonen! Det ska jag nog klara! Hoppas jag...



En vacker bild dagen till ära!

Fashionway.se

www.fashionway.se

Ni har väl inte missat fashionway. En ny hemsida där du kan hitta allt om mode. Har inte tittat runt så mkt där än, men tänkte göra det nu!

but i would not feel so all alone, everybody most get stoned




Någon dag nu nyligen. Jag och fina Martina fikade. Jag med kaffekoppen i högsta hugg.

it's all in the one word, the one word is goodbye



Idag har vi haft psykologiprov, gruppförhör.. Sista lektionen en dag då jag börjar 8 & slutar halv 5.. Efter idrotten med. Är det meningen att vi ska ha någon ork att tänka kvar då? Vi kladdade iaf ihop något tillslut..

Min syster med sin... vad ska man kalla honom... sambo? (Barn & grejer har de iaf.) De kommer hit imorgon. Himla trevligt tycker jag. Faktiskt skönt att de inte tar med sig barnen. Missuppfatta mig rätt nu.. De har de sötaste ungarna på denna jord men just nu orkar jag inte. Jag är så trött så att jag håller på att dö, helt slutkörd. Då är det lite jobbigt med småbarn som är överallt med sina frågor. Men jag tycker om min syster så det ska bli kul att de kommer!

Annars så har vi lov nu. Nämen, gissa vad det ska bestå av? Plugg, plugg och åter plugg.. har 6 arbeten som ska lämnas in de två första veckorna efter lovet. Hoppas bara att jag lyckas ta tag i det.

Imorgon, fredag.. Ha en fin helg!!

when you walk home from the party, drunk on bacardi and listening



please, shut up! your word are meaningless..



Tracy Chapman - Change, lyssna på texten!


speachless, at least for now


too god damn beautiful


What I was wearing yesterday!



Shortsdress från Weekday.
Stövlar & pälskrage som är mammas gamla.
Koftan är 2nd hand.
Tigerväskan till det.

agynessohagynessitjustcantgettoomuch


Birthdaygirl

Ikväll ska jag hem till sötnosen nedan. Hon har födelsedagsmiddag. Det ska bli riktigt roligt. Stort grattis till dig snäckan!


Inspiration




RSS 2.0