Härligt väder

är det idag! Är dock fortf sjuk. Men hade ändå tänkt att ta & sätta mig i solen så fort jag tagit en dusch. Måste ju ta vara på solen när den väl bestämmer sig för att titta fram.

Vissa dagar någon gång ibland saknar jag verkligen sthlm atmosfären där & allt. Hade jag kunnat hade jag sattit mig på tåget upp NU! Men tyvärr är jag ju sjuk & hade jag inte varit sjuk hade jag haft skola sen har jag inte pngr till det just nu så det får vänta. Novemberlovet ska jag iaf upp.. Hoppas på ngn helg innan det med men jag tvivlar.

Simrishamn

Hoppas ni får en lika solig dag som jag ska ha!


Ursnyggt från glitzy.se

image118

Ny jacka!

image117

Nu är jag sjuk, igen.. Fast denna gången har jag faktiskt mått rätt mycket sämre än jag brukar. Jag mådde lite smådåligt i hela förra veckan. Sen på lördagen slog det till rejält. Festade i fredags även fast jag kände att jag inte mådde så bra, det kanske inte riktigt var det smartaste. Tror att det var en av anledningarna till att jag mådde mkt sämre än jag brukar. Nu är jag iaf på bättringsvägen hoppas på att kunna ta mig till skolan imorn, men jag tvivlar. Men nog om det nu. Köpte en jacka i förra veckan från vero moda, en lite tjockare parkas. Som jag antar att ni fattat är det den på bilden ovan. Nu vill jag hitta en basker som jag passar i.. Men tyvärr finns det inte många, & jag har bara hittat en jag passat i en gång & jag minns verkligen inte varför jag itne köpte den. Ha en härlig kväll!


When it's cold outside no need to worry

Usch vad jag aldrig har tid & lust till att blogga just nu, men nu kommer iaf ett inlägg. Var på nova i helgen, hittade en stickad klänning & massa underkläder från gina tricot + en tröja från hm. Gillar faktiskt att det börjar bli höst, iaf när det gäller kläderna, härligt med stickat, stövlar, boots, jackor & kappor + en massa snygga, sjalar & halsdukar! Fast det kalla vädret hade jag definitivt klarat mig utan! Här kommer lite bilder på gårdagens outfits & mina inköp!

Gårdagens & kvällens outfit:


Gårdagens outfit:
Klänning, hm
Cardigan, gina tricot
Väska, mammas gamla
Skor, vagabond

Gårkvällens outfit:
Klänning, sytt själv
Latexleggings, american apparel
Kofta, hm (NY!)
Väska, fått av syrran
Skor, ca 3 år gamla från din sko.

Inköp:



Ha en hääärlig dag :)

RSS 2.0