Guards, guards give this wounded man a hand


Det här var alltså vad jag hade på mig idag. Hatten åkte dock på efter halva dagen då jag köpte den då!

Imorgon åker jag iväg till Sikfors där min bror bor. Det kommer hit släktingar från USA så det blir stor släktträff. Vi ska vara där i en vecka. Det är alltså inte säkert att jag skriver någonting på så länge heller.

Ni får ha det jättefint!
/Lina


Malmö

Idag har jag alltså varit i Malmö med mamma. Hittade en hatt och ett par byxor för 50 kronor. Så billiga var de för att de var tvättade! Kostade alltså lika mycket som en fika. Jag blir så glad när jag hittar sådana saker!

Det går visst inte att lägga in några bilder nu, men jag tänkte försöka göra det senare!

Ciao!
/Lina

En kärlekshistoria

När jag tittade på filmen kom jag på att jag har ju redan sett den! Det gjorde iofs ingenting. Det är en helt fantastisk film, helt underbar! Jag vill bara ta på mig en klänning som knappt går över rumpan en liten skinnjacka i bikermodell, tända en cigg och gå ut och ragga killar som hänger någonstans och röker med sina skinnjackor och mopeder! (Fast jag tror att de flesta killar som har moppe är typ 15. Lite försmå tycker jag nog. )

Imorgon vet jag inte om jag kommer hitta uppdatera någonting. Jag ska nämligen iväg tidigt imorgon, ska vara i stan kl 10. Sedan ska jag på stan med vänner och på kvällen blir det 20årsfest. Kommer nog inte hem någonting däremellan.

Nu ska jag fortsätta städa. Ni får ha en fortsatt fin kväll!
/Lina


att se som i slowmotion när du går sönder inuti

Hela dagen idag har jag varit väldigt frustrerad. Vet inte varför men nu på kvällen kände jag att jag behövde gråta lite. Så vad gör jag om inte sätter på Håkan - Kärlek är ett brev skickat tusen gånger och gråter lite. Känner att jag har fått ut lite grann av det nu. Det var väldigt länge sedan jag grät, nästan skrämmande länge sedan. Så jag kan tro att det behövs lite till. Jag har väldigt svårt för att gråta förstår ni. Jag kan bli nästan hur ledsen som helst men gråter gör jag i stort sett aldrig!


Vet ni vad jag ska göra nu?

Jag ska titta på en kärlekshistoria! Pappa kom nyss hem med den. Underbara pappa!

AW08 TOPSHOP LOOKBOOK

En himla massa snygga grejer! LÄNK


Fyndat!


Efter som mina förra wayfarers gick sönder så köpte jag nu ett par nya från Carlings. Titta vilken tuff text som står i!


Hittade en ny kofta på Röda Korset, halva priset var det på allt. 20 riksdaler fick jag ge för den!


En väska från bianco fick jag också med mig hem. 45 kronor på rean!


Uppdatering: Ni får ursäkta den sura lite smått hemska minen!

Sex and the City

Igår var jag och såg Sex and the City filmen. Tycker som de flesta andra, den var fantastisk. Helt underbar. Det fanns så otroligt mycket vackra kläder också. Det gjorde ju inte direkt filmen sämre! De som inte har sett den borde definitivt se den.


I said I'm gonna make somebody love me

Nu ska jag ta mig en dusch, sen ska jag träffa Tina för en mysig dag i staden!

Ha en fin dag!
/Lina

Jag vill ha en hatt!


Ni skulle ju bara veta hur mycket jag har letat, men hittar jag någon? Nejnej. Ingenstans. Letar jag på fel ställen eller vad är felet? Den ovan skulle inte alls vara fel, inte heller en liknande den jag har på mig här.


Ännu en

Hittade en tjej som ni måste titta in hos och lyssna på också! Länk


Armand Mirpour

Har ni missat den killen? Om ni h ar det så in och lyssna på honom på länk. Han var med i den senaste facehunterfilmen. Grym kille!



Ciao!
/Lina


Håkan & Miss Li



Idag har vi firat min systers födelsedag! Hon tycker väldigt mycket om gult, så vi köpte gula saker till henne. Som vi alltid gör. Vi har precis ätit en jättegod tårta med hallon och blåbär på. Nu ska vi snart titta på Allsång på Skansen där Miss Li och Håkan är med. Det får jag ju bara inte missa.

Ni får ha en fin kväll!
/Lina

New shit!



Shortsdress från Weekday & tröjan är 2hand.


Summertime and the livin' is easy



Jag fick 2 jättefina koppar & en söt blomma på min födelsedag. Nu står de i mitt fönster!

och jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans

Idag är en sådan dag då jag hade behövt lite uppmuntran. Så jag tänkte att jag åker in till stan & träffar några fina vänner. Så skulle jag bara övningsköra lite grann först. Medan jag övningskörde kände jag bara hur jag mådde sämre och sämre. Det blev alltså inte staden & vänner för mig idag. Idag har jag alltså varit hemma & tagit det lugnt, hade kunnat vara mysigt om jag hade mått bättre & kännt mig lite gladare, men dagar som denna får man stå ut med ibland. Jag vet ju att imorgon förmodligen kommer att kännas bättre!

Nu ska jag sova och hoppas på att jag mår bättre imorgon.

Sov sött!
/Lina

Midsommar



Igår var det min födelsedag! Det var en himla fin dag om jag får säga det själv. Dagen började med att mamma, pappa och syster (som är här och hälsar på) sjöng för mig och kom med paket och en fin liten blomma. Jag tänkte lägga in lite bilder på det jag fått lite senare. Efter det gick jag ner och bakade scones till frukost. Vi åkte och handlade en massa mat, eller kanske inte så mycket, men mycket gott. Till lunch blev det en stor god sallad & kex med olika sorters ostar. Till efterrätt gjorde vi chokladfondue som vi doppade jorgubbar i. Senare bakade vi jordgubbstårta. Efter det bar det av in till staden & middag med vänner. Som sagt en himla fin dag! Det stora firandet kommer den 11 juli. Med stor middag hemma hos Mimmi!

Idag är det däremot midsommar. På dagen nu blir det god lunch och så hemma & senare ikväll blir det middag hos Mimmi & ännu lite senare kommer resten av folket så blir det fest! Tror att det kommer att bli en bra dag/kväll!

Ha en superfin midsommar!
/Lina

All for you

Idag har jag varit i Malmö igen. Bättre lycka med jeansen idag! Fick med mig en tröja hem idag med, stickad, oversize och 2nd hand.

Ikväll är det både fotboll & Sex and the city maraton. Vad ska man titta på? Vill helst inte missa något utav det. Kan ju börja titta på Sex and the city i alla fall så får jag se hur jag gör


Kärlek är ett brev skickat tusen gånger



Den finaste låten just nu. När han sjöng den på Hultsfred var det nästintill omöjligt för ögonen att inte tåras!

/Lina

Hultsfred 08



Jag har i stort sett inte uppdaterat någonting den senaste tiden. Det beror mest på att jag har haft någon tid. Sista veckan innan avslutningen var det fullt upp hela tiden & det fortsatte efter avslutningen med. Sen bar det av till hulstfred, himla kul! Jag kom hem i söndags och den dagen sov jag hela tiden. Igår var jag tvungen att träffa mina saknade vänner och idag drog jag till Malmö, vilket får bli imorgon också efter som jag glömde ett par byxor som jag skulle lämna tillbaka hemma. Men det är ingen större fara. Köpte en shortsdress från Weekday idag med, ursnygg!

Sleep tight,
/Lina


Vill ha!

image218

Härliga, härliga söndag!

image215
Pic från i fredags.

Det var trevligt igår! Idag har jag bara legat ute och solat i trädgården. Jag är glad idag för att på torsdag är det avslutning och om ca en och en halv vecka åker jag till Hultsfred. Snacka om hääärligt! Har en lång härlig sommar framför mig. Kan det bli bättre?

Nä nu ska jag hoppa in i duschen.

Ha en fortsatt superduperdag!
/Lina

RSS 2.0