fullt upp

Har inte bloggat på några dagarn nu. Beror på att jag har haft fullt upp. I helgen hade jag massa kul för mig och nu måndag & tisdag har jag varit med A. Så jag har helt enkelt inte haft tid att blogga. Men idag är jag sjuk så om jag orkar kan det hända at det kommer ngra inlägg lite senare. Have a nice day!


I like it!

image110

Idag har varit en sjukt dryg dag. Fick alldeles förlite sömn inatt. Sen började skolan vid 8. slutade vid 2. Så var det att skynda iväg & äta som vanligt pga den äckliga maten i skolan. Efter det gick jag runt med F & M i stan ett tag, letade skor till F. Men hon hittade inga hon ville ha. Medans jag hittade en hel jävla hög med skor jag gärna skulle lägga ut alla pengar jag inte har på! På bussen hem träffade jag iaf en tjej som jobbar på dagiset jag jobbade på i sommras. Så det var trevligt.

Fullt upp!

Dagens outit:


Linne, mango
Sjal, vero moda
Jeans, att.
+ vit kofta från gina tricot & svarta sandaler från bianco.


Idag har jag haft fullt upp, skolan började 09.45 imorse sen har det varit skola till 15.10. Efter det var det att skynda sig in till stan för att äta så hungrig som man var. Oätbar mat i matan idag. Sen så var det till att vänta på bussen hem som gick 16.20. Så var man hemma vid 17.00. Då satte jag mig för att kolla besöka dom bloggar jag besöker dagligen & för att läsa veckorevyn som jag nu fick för sista gången tror jag. (Tycker nämligen inte att den är alls lika bra längre.) Sen så var det mat, & efter det var det bara att sätta sig med matten & nu är jag precis klar. Snart börjar nyheterna som jag måste kolla denna veckan iaf, för jag måste hitta en inrikesnyhet & en utrikesnyhet som jag ska kunna diskutera tills på fredag. Jaa, kämpigt!

Pengar = Ny sjal + Elle

image108

Idag har jag fått mina pengar, så direkt efter skolan gick jag in till stan & köpte denna sjalen jag har varit sugen på nu ett tag & senaste Elle. Denna sjalen lär nog bli min favvo, den är ursnygga från vero moda. Sedan hade jag sån himla tur att pappa var i stan så jag slapp ta bussen hem. Sen så har jag bara suttit hemma & läst Elle. Faktiskt gjort lite skolarbete också. Så lite nytta får jag känna att jag har gjort. Ha en fin kväll, ciao!

20/8-07

Dagens outfit


Linne, mango
Shorts, acne
Kofta & tights, hm

Gårdagens outfit


Lång tröja, cubus
Jeans, miss sixty
Väska, mammas gamla

Lite topshop favoriter!

image105

Qoniak

Hann inte med outfitbilden imorse. Men det kanske kommer lite senare. Härlig dag i stan med S & L. Solade & lyssnade på musik i tivoliparken! Här kommer lite favoriter från Qoniak.


Stan

Nu ska jag snart in till stan för att träffa S innan hon åker hem. Sen får jag inte träffa henne förrän 7/9 då det är håkan på liseberg! Kommer med en dagens outfit strax om jag hinner det innan jag åker! Ciao.

Jeans med hög midja

...har jag äntligen hittat! Billiga var dom med, 300 kr från att.
 

Dagens outfit



Linne, hm
Kjol, ca 2 år gammal från hm
Kofta, hm
Skärp, väskrem till väska från wedins
Väska, mammas gamla



Snart ska jag iväg & träffa S & L. Vet inte riktigt vad vi ska göra men något trevligt lär det väl bli iaf. S är ju nyligen flyttad till göteborg, hon är här & hälsar på över helgen. Ikväll blir det kanske fest. Men jag kommer inte hinna hem imellan så då får jag köra på samma kläder. Lite trist. Men whatever. Ha en fin dag!


Filippa k

Jag vill ha nästan allt ur deras senaste kollektion. Den är ursnygg! Kolla in den på filippa-k.se.


Minimarket - en kollektion jag gillar

image86



modefeber.se


Fifth Avenue Shoe Repair



Inte så lättburna plagg här kanske, men dessa 2 var snygga!


modefeber.se


Cheap monday



Hittade inte så mycket som jag tyckte var speciellt i deras kollektion men dessa gillar jag iaf. Något jag gillar skarpt är paraplyet som accesoar.


modefeber.se


Lite favoriter från Carin Wester

image80




modefeber.se


Ögongodis

Ursnygg stil & ett snyggt utseende ger ju plus!

image72

Försök till nystart!

Okej, nu ska jag försöka komma igång igen. Får se hur pass jag hinner men jag ska iaf försöka. Blir ju så sugen på allt vad mode heter nu när alla höstkläderna kommer! Så jag kan ju inte annat än att ge det en chans.

Skolan började idag, gymnasiet! Jag är en stor flicka nu. Haha. Nej men det var okej, hamnade med några jag känner. Men det är bara 4 killar i min klass & dom verkar inte sådär jätteroliga. Men jag ska inte klaga, det är iaf inte lika hemskt som för T. Hon hamnade i en klass som verkar supertråkig med en mentor som inte verkar alls bra. Mina verkade iaf okej.

Ska försöka få in lite av alla inköp jag gjort sen sist. Det lär bli endel så jag får se hur pass lång tid det tar. Men jag ska försöka!

Önska mig lycka till nu med bloggen!


RSS 2.0