if you want to be alone here with me you must understand my weakness



an old one i know, but oh so true.

Long time no see

Nu var det enormt länge sedan jag skrev någonting sist. Det har bara varit så jävla mycket nu så de få stunder där jag faktiskt inte har haft något plugg har jag bara velat ta det lugnt & kanske träffa någon vän.

Jag var uppe i stockholm för ett par helger sen. Fyndade lite 2nd hand. NGO var i onsdags förra veckan. Roligt faktiskt. Tyvärr var jag inte tillräckligt påläst för att få ut så mycket som möjligt av det. Sedan var jag i Malmö med Tina i lördags. Vi skulle handla lite julklappar, kom hem med ett par skor till mig själv och en julklapp till mamma. Lyckat!! Har faktiskt festat lite i helgen med. Ojojoj! Det var ett tag sen.. Hade faktiskt roligt mot alla odds.
 
Nu är det bara denna veckan kvar. Sedan blir det bl.a. Sthlm; Julmys, syskon, alex, bilresa dit, bilresa hem. Och Frankrike; Snö, skidor, festa, 20 h bussresa dit, 20 h bussresa hem. Mest roligt.. lite smådrygt med resorna dit och hem bara. Skulle helst ha flygit ist. men men.. man får ju nöja sig med det man får!!

btw, Bob Dylan, my loove. i've got the tickets baby! Ska bli så jävlans underbart!

Så ska jag nog upp till Gbg på sportlovet och se Håkan, ska också bli trevligt!


Me last summer.

A city of justice, a city of love. A city of peace for everyone of us.


Marcus Ohlsson

"Yet in the middle of stormy weather
We won´t stumble and we won
´t fall"

Döda mig långsamt...

Jag orkar inte plugga mer. JAG ORKAR INTE! Varje dag, hela tiden. När jag inte är i skolan, läxor, prov, arbeten osv. Helgen som var pluggade jag hela tiden. På fredagen fick jag ungefär 2 timmars pause då det blev film med Tina. Lördagen hade jag kanske 3 timmars paus då det var dans och stan och på söndagen var det 3 timmars paus. Annars har jag pluggat varenda jävla minut, Fy i helvette säger jag bara! Stress, stress, stress.

I helgen ska jag till sthlm med ma&pa.. Men jag måste plugga då också. Jag ska såklar unna mig också, jag ska upp dit och ha trevligt.. Men ltie tid måste jag ägna åt plugg. Jag kommer inte hinna med allt. Fan fan fan vad jag inte orkar mer nu.


GE MIG JULLOV!

RSS 2.0