On this long hot summernight



Förskyld, ångest, skoltrött! Blööö! Just nu vill jag bara ha sommar. Slippa vara sjuk. Slippa ha ångest. Slippa vara skoltrött!! Sommaren tar bort allt sånt där. Hade inte bangat ta mig tillbaka till kvällen på bilden ovan. En riktigt fin sommarkväll på långholmen, fina vänner, god mat och skratt! Det hade muntrat upp rejält just nu!

Bob Dylan



Kom precis på att jag ska se Bob Dylan 28 mars! Det är stort, riktigt jävla stort!!!

Last of the english roses


fortf sjuk..



Fortf sjuk, känner mig dock lite bättre idag. Annie var förbi en runda nyss. Skönt att få snacka lite onödigt shit. Btw vann Heath Ledger en Oscar igår. Bra bra bra! Du snygga fan, varför ska du vara död?

Sexy smokers

Så var man sjuk igen. Senast var i förra veckan. Så jävla hopplöst! Nu har jag inte träffat dig på en vecka. Känns som en månad!

Imorgon är det skola igen, fast dock inte för mig. Hade dessutom tänkt att jag skulle plugga denna helgen. Men nej, är man sjuk så är man.  Därför ligger jag nu efter med det med.. Vilket innebär en jävla massa plugg när jag blir frisk.

Dessutom ska jag. mims, ma&pa till Paris vecka 18. Om jag längtar! Paris är min drömstad, är den inte som jag förväntar mig lär jag bli rejält besviken!

Dessutom har jag inte rökt sen i onsdag. Så att sluta röka går bra än så länge. Dock kollade jag igenom min mapp med inspirationsbilder på datan. Nästan varenda en innehåller minst en cigarett. Jag tycker verkligen att det är sjukt inspirerande, sexigt och facinerande när människor röker. Förstår inte varför. Egentligen är det ju bara en rykande pinne. 


 


And we can drift asleep in a lover's pose



Bjuder på en glad bild från i lördags, min älskade tinas 18 årsfest!


Jag har alltid så mycket jag vill skriva, för mycket! Det blir svårt att få ihop det. Jag tänker så mycket, tycker så mycket! Det är därför jag nästan aldrig skriver. Det slutar alltid med att det blir något jätte rörigt inlägg. Så jag bara raderar det och struntar i att skriva något nytt! Jag har så svårt att koncentrera mig på en sak!

För tillfället har jag massa känslor jag inte är van vid. Det är nytt för mig. Det känns så bra och skrämmande på samma sätt. Jag vill inte förvänta mig för mycket men inte heller för lite. Jag vet inte riktigt om jag vågar heller. Det är svårt. Eller jag gör det nog svårare än vad det är.


RSS 2.0