Tisdag i Sthlm

Nu har jag varit här i nästan en vecka, på torsdag åker jag hem. Annars har jag har 2nd handshoppat med syster yster, haft det trevligt med Alex, druckit rosé, haft kvällspicknick på långholmen, träffat en väldigt fin person, myst med honom och nu är jag hos min andra syster. Igår solade vi och badade i deras pool, på kvällen hjälpte jag henne att rensa garderoben. Vilket vi fortsatte med idag, nu ska jag snart iväg och träffa Hanna. Så får vi se vad vi hittar på. Jag har inte tagit så mycket bilder, men jag tänker lägga in de jag har tagit när jag kommer hem!

Ha det fint!
/Lina

I saw that we had forgotten to take the time

Idag träffade jag dessa tjejerna här nedan. Vi var och åt först på Darins, sedan fika på Duvanders och avslutade med att äta ännu mer hos Tina.


Angnes, som kom hela vägen till Kristianstad från Helsingborg bara för att hälsa på oss!


Precis som hennes tvillingsyster Saga (till höger). Så var Annie med också.


Och Tina. Vad alla gör vackra miner!

Efter det åkte tjejerna hem och det blev bara jag och Tina kvar.


Så vi gick ner till trappan i tivoliparken där vi pratade och hade det mysigt.

 
Jag fotade också den fina utsikten.

Efter det tog jag bussen till stranden, där jag träffade lite folk. Helt plötsligt skulle de hem. Så medan jag väntade på mamma som skulle hämta mig, satt jag ute på bryggan i solen och läste i Kärlekens Historia.

Det  var min fina dag, nu har jag precis ätit. Imorgon ska jag upp rätt så tidigt för att packa för jag ska möta upp Tina för en fika innan jag tar tåget upp till Sthlm. Där planerar jag att stanna i en vecka.

Beauty

Steve Madden


I got a life to live


Pic från min och mimmis födelsedagsmiddag/fest.

Jag sitter och äter nybakade bullar, tastes good! Snart ska jag hoppa in i duschen och senare in till staden och möta upp Becca. Ikväll ska hon bjuda mig på middag. (Det blev inte av sist.) Det ska faktiskt bli himla trevligt!

I ain't wasting no more time


Sikfors tidigare i sommar.

Idag har varit en rätt slapp dag. Jag och mamma hade tänkt att vi skulle träna så vi gav oss av mot gymmet. Väl framme ser vi att de inte öppnar förrän 2 timmar. Vi struntade i det och tog en promenad istället. Efter det gjorde vi oss redo för bio. Mamma Mia skulle vi se. Jag, ma&pa alltså. Tyckte otroligt mycket om den. Efter det tog vi oss hem och tog fram kex & ost, frossade och lyssnade på reprisen av när Robyn var sommarpratare tidigare idag. Himla intressant! Lite kortspel hann vi också med innan vi blev förtrötta. Vilket betyder att jag tänker sova nu.

Imorgon blir det till att träna och sedan möta upp Mimmi.

Natti!

I´ve come to wish you an unhappy birthday









Sandra Freij

Neil Young - Old Man


Torsdag

Jag har inte haft lust att skriva något de senaste dagarna, + att jag har haft rätt så fullt upp. Igår åkte Alex hem och jag mötte upp Annie på stan. Vi tog en fika och senare kom Martina, Mimmi & Tina. På kvällen var vi hos Henna och tittade på film. Sov där inatt, kom hem för en halvtimme sedan. Nu ska jag snart iväg och träna med mamma. Ikväll blir det kanske middag med Becca.

Tänkte lägga upp någon bild, men det går visst inte just nu. Det får alltså bli senare.


What i was wearing yesterday


My week

Ursäkta för inlägget innan, det är bara lite jobbigt. Jag ska iofs inte bara klaga, har haft det superroligt varje dag innan det. I onsdags kom Alex hit och då hade vi mys på stan & efter det blev det förfestoch sedan staden & kdagarna. I torsdags var vi på stranden på kvällen, där åt vi hallon och de andra grillade korv som inte såg särskilt lockande ut. Efter ett tag började det regna så vi tog oss hem till Arian och tittade på film. Kvällen slutade med en runda i staden. På fredagen hade jag & Mimmi födelsedagsmiddag/fest. Vi åt god mat, pratade massa skit, dansade och hade det trevligt. I lördags, gårdagen då alltså, var vi hemma hos Arian igen. Senare bar det av in till stan då med. Alla dagar var himla lyckade förutom den sista som jag sa. Nej men nu ska jag ta mig samman, tänka på något annat. Det är väl inte hela världen?

Bilder kommer (tror jag.)


Ångest på hög nivå

Igår blev verkligen inte som jag hade tänkt, eller som jag hade hoppats. Jag känner mig dum, dum, dum! Idag är ingen bra dag!

Tisdagens



Jeans från acne (Luv), 2handkofta, knuten tshirt och halsband som jag fått i födelsedagspresent.

Till dom ensamma


Today is a beautiful day too


Pic från förra sommaren i Simrishamn!

Idag har snyggingen ovan varit hemma hos mig. Vi har vandrat, fikat på Widtsköfle Café (som är Vittskövles enda café. De borde behållt den gamla stavningen. Mycket finare!), lyssnat på vacker musik och pratat om livet! Dagar som denna borde vi ha oftare!

Yesterday was a beautiful day

Igår träffade jag tjejerna igen, himla skönt tycker jag! Jag tog mig först in till stan för att träffa Tina och Mimmi. Vi gick en bit och träffade på Annie och Marie vid öltälten. Vi satte oss där och tittade på Kristianstad Superstar. Det är barn som sjunger och tävlar. Träffade Martina en snabbis, det var väldigt länge sedan. Sedan gick vi till biblan och lånade böcker. Hittade en bok om kärlek som verkar väldigt fin! Jag och Tina började vandra hemåt till henne för att äta och göra oss i ordning för att gå ut en runda på kdagarna på kvällen. Innan vi gick hem åt jag banana split, urgott! Sedan gick vi hem till Tina och satt på balkongen och rökte & åt vattenmelon. Det var alltså en trevlig kväll!


Pics from yesterday











Hemma igen!

Det känns faktiskt rätt så skönt! Alex kommer ju hit på onsdag med. Idag ska jag träffa Tina och Mimmi. Har saknat dem! Nu måste jag städa så att jag kan komma iväg!

Så får ni en fin bild att titta på med:


Got to run

Kom nyss hem från en fika med Alex och hennes kusin, mysigt! Jag ska strax springa ner till tunnelbanan och ta mig ut till hanna. Jag är jättetrött och orkar inte röra mig, men jag kommer nog piggna till snart. Hoppas jag iaf! Imorgon bär det av hemåt.

Ha en fin kväll!
/Lina


Lördag i sthlm



Jag älskar verkligen bilden här ovan! Så himla härlig och somrig, precis som vädret är just nu. Ska strax gå ut, tänkte mig en runda bort till uo. Hann inte riktigt med det igår när jag blev tvungen att springa hem pga den lilla olyckan med kaffet. Senare ska jag träffa Hanna och så tror jag att det blir fest.

Ha en fin dag!
/L


Mysdag



Himla skön dag med bror idag. Efter att jag hade ätit så mötte jag upp honom vid Östermalmstorg så åt vi lite sushi. (För andra gången i mitt liv.) Så fick vi för oss att gå på grönan, så vi tog oss dit och körde femkamp. Jag kan säga att jag förlorade rätt rejält. Så åkte vi lite karuseller och åt sockervadd. Nu kom vi precis hem och jag har fastnat framför 8 mile.

Kaffefläckar & hunger

Idag har jag varit en runda på stan. Jag kände att det var dags att bege sig hemåt när jag spillt kaffe över hela min shortsdress. Inte mitt mest lyckade drag. Jag ska strax iväg och äta lite. Har inte ätit något sedan 8, snacka om att magen skriker efter mat! Ikväll ska jag och bror hitta på något kul, får se vad det blir.

Ha en fin kväll!
/Lina

My beloved



Jag sitter just nu hemma hos min bror och väntar på att tösen på bilden ovan ska ringa. Hon har föresten börjat blogga. (Länk) Bilden ovan är från innan 20årsfesten i fredags. Himla snygg är hon!

Hos bror!

Jag har nu kommit fram till min bror. Var ju i Sikfors där en av mina andra bröder äger en herrgård med hotellrörelse. De har den finaste naturen där. Det är helt underbart. Vi badade, solade och hade det superbra! Imorgon vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra, funderar på att ta en runda på stan ensam. Jag tror att jag behöver lite egen tid efter att varit omringad av en massa människor hela tiden de senaste dagarna. På lördag ska jag iaf träffa Hanna. Det ska bli himla roligt.

Jag är väldigt trött nu faktiskt, bara det att jag måste titta klart på SATC! 
 
Sov sött!
/Lina


RSS 2.0