a little inspiration

image135


facebook.com, minns inte, stockholmstreetstyle.feber.se, minns inte, fashiontoast.com

Nu våren, är det dags att komma!

Vill ha sol sol sol! Nu nu nu! Tänk vad härligt. Bara ben, solbrillor, uteserveringar, picknick i parken, svala kvällar. Det låter verkligen inte fel, inte någonstans. Kunde inte sakna malta mer nu! 40 graders värme, så ska det vara. Kunde iofs ha skippat skolan där men annars var det perfekt!


for people to care

Idag har jag bara varit i skolan, hade bara två lektioner. Riktigt skönt. Sen efter det åkte jag bara hem, har pluggat lite, tittat på tv & nu ska jag ska jag snart iväg & träna showdans. Igår hade jag & Tina en gyminstruktör som hjälpte oss att fixa ett nytt program att gå efter.

Det är så många som inte ser till att plugga nu, som inte bryr sig. De är så naiva tror att allt fixar sig. Man får ju ta vara på den chansen man får. Även om de kanske kan ta igen senare, vad är det som får de att tro att de kommer orka mer då. I och för sig är det deras problem men man kan ju inte låta bli att tycka att det är lite synd när de har allt rakt framför sig.

to be who you are

Något många är väldigt dåliga på. Tråkigt tycker jag, att folk ska ge kommentarer om vad andra har på sig. Alla vill inte vara en i mängden, vissa trivs med att sticka ut litegrann. Låt dem då göra det. Det är de personerna som vågar klä sig & vara som de själva vill och trivs bäst med som är de som står starka i slutändan.

Every day is beautiful,

Idag har varit en rätt seg dag men helt okej dag. Skolan, fick sluta tidigare. Vi har fått en lärarkandidat på svenskan, riktigt bra var hon till skillnad från de vi har på historian. Efter skolan hittade jag & Tina ett mysigt fik jag aldrig fikat på innan. Köpte en supergod macka & en latte. Sen stack vi & tränade, sen har jag bara vart hemma. Måste plugga lite senare.

Missade Oscarsgalan btw, ville se den. Får hoppas det kommer någon repris!


All I wanna do is...



Har verkligen fastnat för denna coola tjejen. Hon är som ingen annan and I like it!

im really bad at this..

Får lust att skriva sisådär ibland så jag gör väl ett nytt försök. ´



Skolan börjar imorn igen efter ett härligt sportlov spenderat i sthlm. Köpte jeansen och kjolen ovanför, Urban Outfitters och Monki. Köpte också en lampa från bolagret (bild ovan, men måste säga att den är finare i verkligheten) och ett par skor från hm som tänkte fixa bild på lite senare.



Jag träffade Alex och Hanna när jag var uppe med. Alex är min äldsta vän, vi har kännt varandra sen vi var 7. Till hösten har vi alltså varit vänner i 10 år. Vi har alltid lite kul när vi ses, denna gång nästan lite roligare än vanligt. Det blir aldrig pinsamt & konstigt mellan oss som det kan bli när man inte setts på länge. Sådana vänner är alltid härligt.

Hanna är därimot en rätt så ny vän. Men vi bara klaffar, himla härligt med henne. Vi har verkligen himla kul!

Sen så åt vi middag hos min kära syster. Alltid himla trevligt. I lördags åkte vi hem, fast en tur på söder, götgatan fram och vi tittade in hos Andy Warhol på Moderna Muséet. Himla trevligt, gillade utställningen väldigt mycket. Köpte med mig några vykort som jag tänkte sätt in i en ram. Sedan begav vi oss hemåt, vilket blev bra mycket senare än väntat.

Men hur som helst har jag haft ett superbra lov, kunde inte ha blivit mycket bättre!

RSS 2.0