Sunny Saturday

Igår var en trevlig kväll. Vi var hemma hos Hanna med lite folk. Sov hos henne med, eller man kan nog inte säga att jag sov så mycket. Den sista drog vid 5.30 och då skulle jag upp om 3 timmar. Har nämligen varit i Malmö med mamma & köpt ett par jeans till mig i födelsedagspresent. I kväll ska jag nog till Nellas sommarstuga. Hoppas på att det med blir mysigt!

Pics kommer senare.

Ha en bra kväll!
/Lina


Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

image214
Bild från igår, snodd av Elin.

You have to understand my weekness

image213

Blev inte riktigt som jag hade tänkt med kläderna idag. Det var för kallt och jag var inte alls på humör för att klä mig i något annat än det skönaste jag hittade. Det blev alltså ett par jeans, en tshirt och en myshoodie. Jag är så otroligt stressad nu och har varit det den senaste veckan. Usch, vad jag känner mig negativ. Just nu har jag ingen större lust kvar till skolan, jag vill bara ha lov och ta det lugnt.

Nu ska jag sova. Jag har så otroligt ont i huvet och är väldigt trött så det får bli en tidig kväll.

Sleep tight sweetypie
/Lina

Usch!

Vaknade nyss & det är mörkt, regningt & molnigt ute. Vill bara ligga kvar i sängen hela dagen. Det är verkligen en sådan dag idag. Nae, måste ta mig upp nu.

Ni får ha en fin dag i detta skitvädret
/Lina


My Beachy friday

image212

Fiffig rubrik, visst?


Lets go crazy!

image211
Härlig pic från nyår!

Dålig uppdatering har det varit. Har varit lite upptagen, eller idag har jag inte det men hade ingen större lust att skriva något. I fredags var det mys på stranden & i lördags blev det Malmö med Mimmi och senare eurovision. Gillade Danmark. Frankrike var iof lite bra med. I övrigt är jag inte något fan av den sortens musik som brukar hamna där.

Köpte en tröja i Malmö med. En sådan som Elinkan har. Fast min är blå & vit. Imorgon tänkte jag inspireras lite av just Elinkan och ha på mig tröjan med liknande plagg till. Tycker nämligen hon är väldigt fint klädd på den bilden.

Ha en fin kväll
/Lina

Lycka!

Nu är biljetterna till hultsfred beställda!!!


There's no taking and no giving

image210
Martina och jag på fenix idag.

Hej! Jag är helt otroligt trött nu. Känner mig så totalt oinspirerad & oinspirerande. Har ingen större lust eller ork. Jobbigt när det är så. Tror att det beror på att jag sovit så dåligt nu den senaste tiden + att jag håller på att bli sjuk. Nu är det i alla fall bara två veckor kvar, sen är det sommarlov!  Det ska bli så otroligt skönt.

Ha det fint!
/Lina

Måndag

image208

Idag har jag inte mycket att säga annat än hej och att jag är otroligt trött & stel. Kommer bli en jobbig vecka med mycket plugg, men sen är det värsta över!

Ciao!
/Lina

Mysig dag

image207

Idag har jag varit i stan med Becca. Vi hade jättetrevligt. Tiden bara rann iväg!

Sitter nu och tittar Sanningens ögonblick. Ett otroligt sjukt tvprogram. Förstår inte hur någon kan vara med i ett sådant program frivilligt. Tänk så mycket man kan förlora. Det finns ju alltid saker det är bättre om man håller sig för sig själv.

Nu ska jag sova iaf, måste upp tidigt imorn. Sweet dreams!
/Lina

Att göra något fint för någon annan

Det här som Petra har skrivit tycker jag är så fint. Vänner som bryr sig och stöttar är verkligen guld värt! Att göra något extra ibland kan göra så mycket mer än vad man tror. Så dra er inte för att vara lite extra snälla ibland, har ni bra vänner får ni det tillbaka när ni sedan mår lite sämre.

Äntligen är den min!

image206

Klänningen från Topshop alltså!

Don't you let me go, let me go tonight

image203

Dagens klädsel
Body från Gina tricot.
Skjorts från Acne.
Kofta från H&M.
Örhängena fick jag av ma&pa för ett par år sedan.
Brillsen är från Glitter & ringen från Topshop.
Till det hade jag ett par blå sandaler från Zara och väskan på bilden nedan.


image204

Lördagens klädsel
Randig tröja från Gina.
Jeans från Bik bok.
Ring från H&M.
Väskan är mammas gamla.
Till det hade jag ett par låga svarta pumps och brillsen från ovan.


image205


Fredagens klädsel
T-shirt (ut och in) från Monki.
Kjolen har mamma och jag har sytt.
Koftan är från Indiska.
Skärpet är second hand.
Skorna är från Din sko.
Till det hade jag mina wayfarerlookies från Glitter och min Tigerväska.

Writing letters is an art

Jag vill skriva brev! Massor med vackra brev, i skrivstil på vackra brevpapper. Det ska jag göra när jag får pengar. Alltså köpa vackra brevpapper. Det är inte många som skriver brev nu längre. Det är väldigt synd tycker jag. Därför tycker jag att min syster är så fin. Hon skriver alltid brev. Jag blir iaf så mycket gladare av ett fint handskrivet brev, än t.ex ett mail. Så people, skriv mer brev!

image201

/Lina

I just love to be on top... shop!

image200

Sunny day

image199
Pic från valborg.

Det har varit en himla skön helg. Igår han jag med både jobb, sola, äta på resturang, snacka skit, dra till tivoliparken, lyssna på kassa band, springa till bussen & missa den. Ungefär där tog kvällen slut, rätt så tidigt. Det skulle ha blivit strandfest men eftersom vi missade bussen så blev det inget.

Nu ska jag ut i solen. Ha en fin dag!
/Lina

A young summers youth

image198

Denna veckan har det varit mycket plugg & den tiden jag har haft över har jag spenderat ute i solen.

Idag är det fredan och jag hade ett stort prov. Vilket faktiskt gick rätt bra. Efter det satt jag, Annie & Oline på lilla torg & åt jordgubbar. Livet är bra härligt ibland! Vid 14 skulle jag jobba & så jobbade jag till 18.

Efter det tog jag bussen till Åhus & där blev det är supermysig & supertrevlig middag med pappa. Efter middagen gick vi en runda vid hamnen & sedan köpte jag en glass.

Det har faktiskt varit en himla skön dag idag. Imorgon ska jag med jobba så det blir nog inte så mycket att göra denna helgen. Eller jag får se vad som händer på kvällen. Sova ska jag iaf göra.

Ha en fin helg, ciao!
/Lina


And where troubles melt like lemon drops

image197

Hon är bra tuff den där Chrystelle!

Rockin' your f me pumps


Dancing in the moonlight, on this long hot summernight

image196
Beautiful pic. Minns inte vart jag hittade den.

Har inte riktigt hunnit skriva något på ett tag nu. Igår var det valborg. Blev en rätt konstig kväll. Det började med förfest i Mimmis farmors stuga och slutade med att alla låg i soffan i samma stuga med jackor och filtar. I mellan det han vi vara på en fest i ca 20 min, bli utkastade av en kille som sprang runt & slog med en golfklubba, dra till viby & få reda på att festen var slut & sedan gå runt där i typ en timma i 10 cm klackar & sedan sitta på en busshållplats i 45 min. Ja som sagt, det blev en rätt konstig kväll.

Snart kommer min bror med familj hit, eller inte riktigt hela familjen men nästan. De bör komma när som nu.

Ha en fin dag,
/Lina

RSS 2.0