Skor, skor, älskade skor!

Dessa skorna är helt underbara!

I'll be back!

image28

Hittade denna ursöta klänning på asos. Definitivt ett vill ha objekt!

Sry att jag varit rätt seg på att blogga dom senaste dagarna, men det har varit rätt mycket & det lär fortsätta så! Men när det är lov lär det bli bättre. Fast iofs bara ett litet tag, för sen ska jag ju med tina till malta i 3 veckor på språkresa. Ska faktiskt bli riktigt roligt! Längtar!

Dagens outfit!

Dagens outfit 28/5

Oversize tröja, mammas.
Cardigan, gina tricot.
Armband, gamla från hm.
Leggings, minns inte.
Skor, bianco.

Lördagens inköp!

238764-26

1. Tshirt & jeans från topshop.
2. Skor, bianco. Halsband, topshop. Shorts, vero moda. (Shortsen är inte köpte på nova.)
3. Halsband, topshop. (samma som på 3an.)
4. Bikini, topshop.
5. Nagelack, depend.
6. Nagelack, depend.
7. Örhängen, topshop.

Mors dag i efterskott!

Tjingeling! Kom nyss hem ifrån stan. Har varit och sjungit & köpt morsdagspresent. Hann inte göra det innan mors dag. Så hade jag tänkt göra jordgubbstårta. Mamsen lär bli glad! Sitter nu och äter pastasallad med sås a la Lina!  Mums! När jag bakat tårtan ska jag ta bilder och lägga in på kläderna jag köpte i lördags.


Btw, jag säljer gamla kläder på blocket. Kolla gärna in där, alla kläderna är i stort sätt oanvända. Klicka här!


Härligt hippie!

Dagens look inspererad av denna. Har blivit lite småkär i den hippiaktiga stilen!

image26

Halloj! Kom hem för inte så länge sedan, var hos Tina och åt goda nudlar! Innan det var vi och tränade! Rätt skön dag idag faktiskt. 

Har inte hunnit lägga upp bilder på mina nyinköpta kläder. Fixar det imorgon!

Good morning!

Har precis vaknat, usch trött dag idag! Igår var jag på nova. Köpte ett par jeans med bootcut, en ursnygg tshirt, en bikini, ett halsband & ett par örhängen från topshop! Sen köpte jag också 2 par skor. Ett par sådana slipin. Mest för att det är så skönt, sen ett par andra, vad man nu kallar det för. Bilder kommer senare. Efter det var jag iaf på bio och såg Pirates of the Caribbean. Jag tyckte den var bra! Jag älskar ju alla dom filmer, det är något med mig & pirater. Huhu. Men nu ska jag ringa Tina så ska vi iväg & träna. Sen så måste jag skriva klart bokrecensionen med. Eller det enda som är kvar är att översätta den. Men det är jobbigt bara det. Men ciao!


Äääntligen!

metallic v?ska

Ursnygg väska. En sådan skulle jag definitivt vilja ha idag!

Kom precis ut i duschen, nu ska jag leta reda på något att ha på mig. Sedan bär det av till Nova! Finaly! Hoppas på att hitta massa snygga saker. Sedan ska jag på bio ikv, så det blir nog ingen med bloggning idag! Så ha en fin dag, ciao!

KLAR! (nästan)

Nu är jag klar med recensionen. Eller bara nästan. Måste översätta den till engelska också. Märkte att det var himla svårt att skriva en recension på en dagbok.

Var inne och tittade lite på Urbanoutfitters.com och hittade lite snygga saker. Är verkligen sugenmassa nya sommarkläder och kanske någon härlig kofta att dra på sig om kvällen.

Ska sova, ciao!

Oh beautiful day!

I'm happy, happy, happy! Glad, glad glad! Bion blir imorgon istället, då kan jag följa med! Life is just great sometimes

Btw, recensionen går urdåligt

Aaaargh!

image25
Så arg jag är! Skulle egentligen på bio ikväll och se Pirates Of The Caribbean men så kom jag på att jag måste skriva färdigt en bokrecension så nu kan jag inte hänga med. Vi skulle till och med få biljetterna billigare så dyker den där himla bokrecensionen upp. Kul, att spendera fredagskvällen med skolarbete. Men vad gör man inte för bra betyg. Så, fritt fram om ni kan komma på något som kan muntra upp mig lite!


Träna!

Att jag alltid måste ha mina färgklickar, nu blev det skorna till en annars diskret outfit. Men ska in till friskis och träna nu! Ciao..


Håller tummarna!

Kom nyss hem från gymnasieskolan jag besökte. Textil & konfektion på Jacobsskolan i Hässleholm. Det verkade helt super! Jag hoppas verkligen att jag kommer in, annars lär jag bli besviken. Men jag får hålla tummarna!

Vill verkligen ha lite nya jeans, gärna med hög midja & utsvängda. Måste kolla upp det med på nova!

Dagens outfit!

image24


Jag vet det ser ut som jag pillar på privata ställen på andra bilden men det blev lite skumt!


Linne, gina tricot.
Kjol, mammas.
Armband, hm.
Skor, topshop.


Idag ska jag hälsa på i en skola i hässleholm. Tyvärr tror jag inte att jag kommer komma in, men det är ju värt ett försök. Wish me luck!



I adore!

Sitter och tittar på men in trees, kollar datan & äter. Samtidigt! Är verkligen helt hooked när det gäller men in trees, den serien är verkligen toppen!
Hittat ännu en ursnygg klänning på topshop! Jag kan verkligen inte få nog av deras kläder! Är rätt sugen på en hellång klänning också, tänkte titta efter det på nova på lördag! Ciao!

Beautiful day!

Tjingeling! Idag har varit en soft dag. Gick upp kl 9, skulle vara på biblan 10. Så fick jag sluta tidigare, redan halv 1! så nu kom jag hem för ungefär en kvar sedan. Så tänkte jag äta lite & ut i solen, för inte kan man vara inne en dag som denna! Btw har jag köpt ett par shorts med hög midja från vero moda. Är inte säker på att jag ska ha kvar dom. Ska till nova på lördag & så tänkte jag om jag hittar några snyggare där, men jag får se. Seee ya!


Dagens outfit!

image22


Solbrillor, topshop

Skjorta, vero moda

Linne, sytt själv

Skärp, röda korset

Jeans, miss sixty

Skor, bianco


Ordinary day!

Åkte till malmö idag med Tina. Hon skulle till tandläkaren. Vi fönstershoppade lite också. Hittade ett par ursnygga skor på wedins. Har nästan läst ut boken som jag måste ha skrivit klart en recension om på måndag. 'Go ask alice' heter boken, läs den! Det är en knarkares dagbok, en riktig dagbok.
Nu har jag precis kollat klart på Desperate houswifes. Ska snart sova, hinner inte skriva så mycket tisdag-torsdag. är inte hemma på hela dagarna då. Så ni får klara er på fåordade inlägg dom dagarna! Men nu ska jag sova, natti!


Kjolen!

kjol

Har sytt om en strandklänning till kjolen här ovan. Själv är jag rätt nöjd! Skriv gärna en kommentar om vad ni tycker!


Idag har jag varit och tränat! Invigde mina högklackade platåskor från topshop! I love them! Men jag hinner inte skriva så mycker mer, måste sova ska upp tidigt imorn, sov sött!

& jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Har bara legat hemma idag, sov väl till två. Kunde inte somna inatt. Mam&pap hyrde filmer till mig igår. Save the last dance & Step up. Dansfilmer min specialite. Har bara legat hemma & kollat på dom, önskar jag hade haft en härlig mysdress dagar som denna. Är lite sugen på den faktiskt. Idag är definitivt en sådan dag när jag önskar att jag hade legat kvar i sängen. Men snart är dagen iaf slut, så hoppas jag på att jag vaknar upp till en bättre dag imorn! Men ciao.


Shortsdress!

Jag är verkligen helt fast på shortsdressar. Det är bara så himla snyggt att ha överallt, både på festen och på stranden i sommar. Ska för övrigt börja sy på en snart. Ciao!

Sjuk

Hallo! Jag är sjuk idag, usch! Skulle egentligen åkt till Nova men nu ligger jag här och är magsjuk. Så idag lär det inte bli mycket blogga av. Men ni får ha en bra dag! Ciao..


Hooked!

Ursnyggt

Jag bara avgudar denna, hur mycket jag än letar hittar jag inget snyggare. I'm hooked!

Soft dag

Helloj, när man nu har fått en alldeles egen laptop är det rätt svårt att slita sig, så jag har suttit här en hel del idag. Idag har jag bara varit hemma & tagit det lugnt. Är nästan klart med shortsen, dom blir ursnygga, dom ser ut som dessa. Imorgon ska jag till Nova i lund, hade tänkt köpa en baddräkt! Hoppades på att hitta någon snygg på topshop. Nu ska jag äta, ciao!


Snyggt i sommar

Sommar snyggt från Topshop!

Snyggt i sommar

trött!

Hello, enormt trött dag idag. Ska nog bara ta det lugnt hela dagen, sy vidare på mina shorts & sådant. Just nu sitter jag iaf och kollar på oc, andra sesongen. Usch vad Mischa Barton är vacker! Ha en fin dag, ciiiaaaao!

image17


Lindsay

Lindsay

Helt underbar klänning! GE MIG!

Topshop

Var inne på topshop.com och tittade runt lite och hittade dessa snyggingarna:


Topshop

Snyggt!

Snyggt!

Ursnygg outfit, älskar jackan! Sådär vill jag se ut på stan.

I'm back!

Jag är äntligen tillbaka med min alldeles egna, sprillans nya laptop! Jag är överlycklig, har liksom drömt om en väldigt länge nu! Så nu kan jag äntligen blogga lite oftare. Men just för tillfället har jag inte tid att skriva något mer än det här för det är  top model final, dom ska strax berätta vem som vinner. Så ciao!

RSS 2.0