Saturday

Dagen började med genrep med dansen kl 9. Efter det åt jag och Becca frukost på Darins sedan blev det en runda på stan. Först med Becca sen med mamma. Jag kom hem med lite 2nd hand fynd, en dunjacka från boomerang (jag tänker inte frysa denna vintern) och ett par skor från din sko. Hittade den sötaste koftan 2nd hand, stor, stickad, svart med juligt mönster framtill. Riktigt jävla fin!




konstverk


and don't criticize what you can't understand




"Come mothers and fathers
Throughout the land
And don't criticize
What you can't understand
Your sons and your daughters
Are beyond your command
Your old road is
Rapidly agin'
Please get out of the new one
If you can't lend your hand
For the times they are a-changin'"

Bob Dylan - Times they are a changin' 


En av de bästa låtarna någonsin. Den refererade vår historialärare till idag när hon pratade om kulturen på 1960 talet. Då fick jag upp ögonen för texten lite bättre. Lyssna, lyssna, lyssna!

crappy monday

Tillbaka i skolan. Var ju inte där på hela förra veckan. Känns mest skönt. Skönt att slippa vara ensam hela dagarna. Herre gud vad rastlös man blir. Prov i rättskunskap imorgon men nej, min bok är borta. Hoppas till gud (!!!) att jag får göra det nästa lektion ist.Fått reda på vilka organisationer vi ska vara på NGO forum. Min grupp ska vara Caritas. En biståndsorganisation till den katolska kyrkan. Ska bli jävligt intressant faktiskt. Jaja, nu blir det Gossip Girl med godis och cheezballs. Skönt, skönt, skönt.


remindesmeofthespring,fenix,cigarettes,sunburn,coffee&alotofcraptalk



those days. please give me spring.


Yeyeye



Bild. Maskerad förra helgen. Bjuden på maskerad igår med. Men jag var sjuk. Det suger rätt rejält! Kl 15 idag ska jag, ma&pa kolla på en Povel Ramel grej på teatern. Ska bli kul. Nu plugga, plugga, plugga. Inte lika kul.

Have a wooooonderful day!

dear god you're beautiful



Anna Sui

remindsmeofabeautifuldaylastsummer



Marcus Ohlsson


whyareyoumakingitsohardforme



Fredagkväll. Sjuk. Peter Jöbacks julskiva. Du. Vackra ord. Trött. Jobbigt. Svårt. Du gör det svårt. Fan.

shoeaddiction


Jak & Jil blog

those summer nights


f*ckthursday

Idag är jag sjuk. Det har jag varit i några dagar nu. Igår kväll bestämde jag mig för att jag skulle gå till skolan idag. Jag var på en lektion sen gick det inte. Jag gör alltid såhär.. Tvingar mig själv till skolan. Jag vet ju att jag inte mår bra. Jag mår bara sämre efteråt. Ångest för att det inte går. För att jag missar. Fast jag missar egentligen inte något? Nu dör helgen med. Iaf om jag inte mår bättre imorgon. Så mycket kul planerat. Nahe. Ännu mer ångest.

Nu. Elle, cheezballs och Duffy. Hoppas det kan muntra upp mig.

Sometimes life hurts


oldie becomes "newie"



Kikade runt lite bland bilder som inspirerade mig förra hösten/vintern. Hittade denna, och jag måste säga att den inspirerar mig minst lika mycket nu. Tröjan är skitsnygg!! Give it to me baby!

Inspiration.



Vackra, vackra du!


Jul, jul, strååååålaaaande juuul!

Nu ska jag snart iväg på middag, vi ska fira amanda som fyller år! Efter det ska jag på maskerad. Jag ska vara något juligt, med massa rött!!

Såhär ska jag se ut:



är jag inte helt otroligt fin ;);)


Dance, dance, like you've never danced before!

Efter en jobbig och otroligt stressig vecka i skolan. Jag har vaknat kl 7 om morgnarna, börjat åtta. Slutat kl 4 gåt hem & sen pluggat tills jag i stort sett somnat i böckerna. Så har det varit i stort sett varje dag. Så nu inviger jag helgen med en lugnt kväll och härliga bilder från förra fredagen.





Bilder tagna av Olivia och Josefine.


RSS 2.0