Måndagens

image195


Klänning från Mouyo (fick när jag beställde glamour), Koftan är 2hand, brillorna från glitter & skorna från din sko. Till det hade jag väska från Tiger.

Idag har jag varit på fenix i ett par timmar. Ovanligt? NEJ! 


Friday night

image187
Lite nicole & mycket födelsedagsbarn.

image188
Martina och jag, fråga mig inte vad vi håller på med!

image193
En hög med snyggingar.

image191
Myspys i soffan.

image192
Armhävningar.

Bilder snodda av Nella & Elin.

Tillägnat niotillfem

Fröken niotillfem skriver så otroligt vackert om kärlek. Hon har nu precis lagt in alla sina inlägg om kärlek i en kategori kallad Om kärlek. Har ni inte redan tittat igenom dessa inlägg bör ni genast göra det! Jag blir helt kär i den tjejen ju mer jag läser. Att hon dessutom har en himla bra killsmak är ju inte fy skam. Hon hade lagt upp ett inlägg om hennes favoritsnyggingar och jag håller helt med henne.


Friday i'm in love




Idag mår jag väl inte helt tiptop! Min kära vän Annie hade födelsedagsfest igår och vi dansade kl 3. Sedan somnade jag någon gång vid fyra, halv fem och vaknade vid 7. Då är man inte jättepigg. Tog bussen hem vid 9, övertalade mamma att köpa frallor, ädelost på tub, chips och guacamole. När jag kom hem åt jag lite (läs mycket) och sen somnade jag och sov till någon timme sen! Idag ska jag inte röra mig, jag ska bara ligga här tills jag somnar. Det ska bli så skönt!

Ha en fin lördag
/Lina

Today's

image186

Wayfarers - Glitter
Knuten t-shirt - H&M
Jacka - Carlings
Jeans - Åhléns
Skor - Din Sko

+ väskan från Tiger

Idag är jag dödens trött. Det bara svider i ögonen, så ska jag träna ikväll med.

Wish me luck! Ciao.

God morgon!

image185


God morgon! Vaknade för ungefär 20 minuter sen. Igår blev det ingen bloggning. Fram till ett var det skolan, efter det gick vi till Fenix och satt där i solen, sen kollade vi lite solbrillor och sedan solade vi lite till i tivoliparken (därav bilden.) Senare på kvällen skulle jag, mamma & pappa gå på handledarkurs (så att jag kan börja övningsköra.) Nu tar det dock ca 8 veckor till. När vi då kom hem & skulle äta fick vi reda på att vi tagit fel på tiden så vi fick åka direkt igen. Stress, stress. Hungry as hell satt vi där i 3,5 timmar. Så därför jag då ingenting.  Om 35 min ska jag iväg till skolan, sen blir det till att leta present till Annie och träna.


Puss & kram, ses på stan!
/Lina


Din sko

image184


Tuesday afternoon



Wayfarers - Glitter
Linne - Gina Tricot
Jeans - Lux (Urban Outfitters)
Jacka - Carlings
Väska - Tiger
Skor - Skopunkten

I morse skulle jag ha svenska kl 9.40. Men gissa vad? Jo jag kommer dit och får reda på att vi inte har någon svenska och att nästa lektion började 11.45. Alltså en 2 timmars håltimme. Så vi satte oss på fenix med en latte ist. Himla mysigt blev det. Sen så skulle jag kolla på ett par snygga skor från din sko som jag såg hos Alma H igår. Jag kom ut med 2 par nya skor. Lägger in bilder senare. Så hade ingen matte heller, så vi fick sluta en timma tidigare, inte alls fel!
 
Bye sweetypie
/Lina

I just can't get enough!

image173
(Inte så snyggt kollage men ni får stå ut!)


Solbrillor - Glitter
Skjortklänning - Zara
Väska -  någon liten butik på Malta
Skor -  Monki


Jag tror verkligen att våren har kommit på riktigt nu! Det kanske märks att jag tycker om den väldigt mycket, med tanke på att det är det enda jag skriver om! Nu behöver det bara bli några få grader varmare så kan man gå barbent! Jag måste verkligen ta & leta upp min kamera. Förstår inte vart den tagit vägen. Tråkigt när man inte kan ta några bilder.

När jag först vaknade när klockan ringde 6.30 var jag dödstrött, tänkte somna om. Fast då kom mamma in och drog upp rullgardinen. Så fort jag såg solen flög jag (eller snarare reste mig med ett trött leende) upp ur sängen. Det går inte att sova vidare när man sett solen! Idag har jag annars varit i skolan. Efter det satt jag & några tjejer på fenix utesevering och fikade, himla mysigt. Sen stack och Tina och tränade! Skön dag faktiskt, bara det att jag har varit väldigt trött!

Ha en fortsatt bra kväll
/Lina


Livet leker!

Måste bara utrycka hur glad jag är. Jag är verkligen på topphumör! Livet kan inte bli mycket bättre än det är nu! Ni lyssna på en låt som om möjligt gör mig ännu gladare!


Balenciaga

image172

De här skorna blir bara snyggare & snyggare för varje gång jag tittar på dem!

and then there's those other things which for several reasons we won't mention

:image171
Bild: facehunter

Sitter nu ute i solen och lyssnar på Rufus Wainwright.  Det är vårväder idag igen. Nu hoppas vi att det håller i sig! Igår var jag på fest hos tre tjejer. Det blev lite dramatiskt där i slutet annars hade jag superkul! (minst lika kul som hon på bilden ser ut att ha!) Idag ska jag bara sitta här ute i solen hade jag tänkt. Fast jag måste plugga lite senare med.

Ha en fin dag i solen
/Lina


Älskade, älskade sol

Vaknade för någon timma sedan. Nu sitter jag ute i solen och har precis ätit frukost. Det är verkligen jätteskönt ute. Ikväll ska jag till 3 tjejer som ska  ha födelsedagsfest. Först blir vi bara några stycken så ska vi grilla och så & senare kommer de andra & blir det fest! Det ska bli jättekul.


Fredag

Länge sen jag skrev något nu. Min kära laptop har nämligen varit iväg i några veckor så då blev det inte mycket av med det. Men nu är den äntligen tillbaka, det blev ett kärt återseende! Nu är jag supertrött! Jag måste sova, typ NU! Nae men ska iaf ta & gå & lägga mig väldigt snart. Har blivit på tok för lite sömn den senaste tiden.

Idag har jag hittat lite fina bilder!



bilder: lundlund, okänd, okänd, okänd. (det är så bra när man har koll)

What's on my mind

Så har man gått och blivit sjuk. Var ju ett tag sen nu, så det var väl dags. Det känns alltid som om jag missar så mycket av livet när jag sjuk. Fastän jag egentligen inte missar alls mycket, eller lite i skolan men det kan jag ju ta igen.

Det känns som om jag vill göra så mycket mer. Jag blir sjukt uttråkad av att bara gå i skolan, träna, vara med vänner. Allt sådant vanligt ni vet. Jag vill göra något kul, speciellt. Något som för något speciellt till vardagen. Men det känns inte som man hinner med något mer. Det är när jag sjuk som jag får tid att tänka annars rinner tiden bara förbi. Dagarna är för vanliga, för tråkiga. Efter gymnasiet ska jag banne mig ut & resa, iväg & göra något av mitt liv. Det ska inte bli ännu en sådan sak man säger att man ska göra men aldrig gör. Jag ska verkligen iväg! Sen vill jag plugga utomlands med! Läsa något jag verkligen tycker är kul & intressant! Jag tänker inte bli kvar här, med ett tråkigt liv, där varje dag är likadan. Jag vill uppleva så mycket som möjligt innan jag skaffar kille och barn. Visst det är många år kvar tills dess, men tiden kommer inte kännas lika lång när jag väl är där. Jag vill få ut så mycket som möjligt av den, men jag måste hinna njuta av det med.

Känns som om det blev ett väldigt rörigt inlägg men så blir det lätt när jag bara kladdar ner vad jag känner.


RSS 2.0