Omställning.

Jag sitter i min sängen i ett nattlinne med glassar på och pappas gamla skjorta. Bob Dylans röst hörs i högtalarna. Runt omkring mig ligger en halv garderob, en massa galjar, kartonger med kläder och en halväten chokladkaka. Imorgon flyttar vi. Hejdå älskade rum, hejdå lugn och hejdå Vittskövle. Men det ska bli skönt. Jag tycker om städer. Det är bara vissa dagar jag kommer att sakna detta. Alla mina vänner kommer att vara så nära. Jag kan sitta i mitt fönster, lyssna på Angus & Julia Stone och titta ut över alla människor som håller till på lilla torg. Det kommer att bli fint. Jag har aldrig bott i en stad innan. Inte för att Kristianstad är stort. Det kommer ändå kännas nytt. Allt så nära. Det är så jag tycker om att ha det. Min brors lägenhet i sthlm ligger perfekt. Tegnergatan. Tio minuter till centralen. Där vill jag bo. Men jag får nöja mig med mitt i Kstad så länge. Det andra kommer sen.





Bild från höst 07.

Paaaarty!!

Var det igår ja! Riktigt roligt var det. Fast alla blev trött så fort. Slutade med att jag somnade, på en bäddmadrass under köksbordet. Sjukt. jaaa. Nu är det till att plugga iaf. Sen hoppas jag på att jag kan bli klar så att jag hinner med en fika med Mimmi senare.

Bjuder på en bild från förra helgen:


fucking beautiful

Skorna. dom skriker efter mig, jag skriker efter dom.. jag döööööööör om jag inte får dom. fan fan fan, det river i mig. JAG VILL HA DOM! mina drömskor.. och jag har inga pengar, inga pengar alls..... faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!! jagvill jagvill jagvill!!!!!!!



Elin Kling's got them.... fucking orättvist!!! därifrån bilden är.. kolla in där om ni vill se me........

ursäkta att jag svär så mycket.. men JAG VILL HA DOM!!!!!!

Så nu passar det..



... but i can't resist it.


...

Är så jävla irriterad, vad fan håller du på med egentligen?


...

Lyssna!


Snacka om...

... att ha vaknat på fel sida. Eller om det nu är det.

Här är en bild för inspiration iaf:

Vackert!



Har märkt att jag inte har så mycket att säga just nu, så det blir bilder, bilder, bilder Det lär fortsätta så ett tag till!

Trött, trött, trött

Skola, skola, skola. Nu är det i gång igen. Bara värre än förra året. Idag har varit en lång dag. Inte många lektioner, men de var väldigt intensiva. Mycket att ta in. Ont i huvudet har jag, trött är jag. Fy! Shoppingsugen är jag med. Inga pengar har jag. Jag vill ha de skorna, de från topshop. Vackra är de. De nedan.


Let me go back?


Hultsfred, prec tvättat håret i sjön, miss it!

Sometimes a pic says more than a thousand words

Edie Sedgwick, en av de vackraste människorna som någonsin vandrat på denna jord.






Let's not look back.






I just can't get enough of them, shoes.



YSL, första bilden hittade jag på Sofis snapshots.


RSS 2.0