Yeah!

Måste bara meddela att min fodralklänning är klar & att jag är MYCKET nöjd! Bilder kommer när jag orkar ta mig tid att fota den!

scary..

Kom precis på något jag inte tänkt på innan. Jag har ju mått dåligt ett långt tag men nu mår jag bra igen! Jag har ansett att jag är lycklig & jag trivs själv med mig själv & mitt liv. Men jag har kommit på att jag aldrig skrattar, inte på riktigt. Lite läskigt faktiskt, eftersom jag ser mig själv som lycklig! Jag känner mig lycklig men har ändå inget att skratta åt. Det är klart att jag småskrattar åt saker ibland som jag tycker är sådär småkul. Men något gapskratta var det länge sedan jag hade. Skrämmande länge sedan faktiskt.

Det konstiga är ju att jag känner mig lycklig, ibland kan jag bara sitta & le åt livet!
Men skrattet vart tog det vägen?


This is me!

? Namn: Lina
? Ålder: 16
? Civilstatus: Kan jag inte riktigt svara på just nu.
? Bor: Kristianstad (bodde i stockholm tills jag var 13)
? Sysselsättning:  Sommarjobb på dagis, sen blir det gymnasiet som gäller.
? Framtidsplaner: Tycker om design & att skriva. Så något som har med det att göra skulle vara kul. 

UTSEENDE:

? Ögonfärg: Blå
? Hårfärg: Blond
? Längd: 169

? Mest nöjd med: Att jag har så bra matsmältning, blir aldrig tjock.
? Minst nöjd med: Är nöjd med allt. Men måste jag välja något så skulle jag väl vilja en mindre stortå. (haha)

SKÖNHET

? Favorit märke, makeup: Mixar märken för fullt.
? Favorit märke, hudvård: Cliniqe, Vischy.
? Favorit märke, hårprodukter: Kérastase
? Kan inte leva utan produkt: Ögonfransböjare från cliniqe
? Bästa skönhetstips: Ät bra & lagom, träna regelbundet & drick vatten. Ta hand om dig helt enkelt!
Bästa hår/makeuptips: Använd hår/hudprodukter som passar din hår/hud typ. Tvätta alltid av sminket innan natten!


KLÄDER/FASHION


? Favorit affär: Topshop
? Favorit plagg: Klänningar
? Favorit accessoar: Skor (om det räknas som accessoar) annars väskor.
? Dyraste: Det jag lägger mest pengar på är jeans.
? Billigaste: Blir väl mkt billigt på hm & lite 2hand.
? Stilikon: Inte någon speciell, inspereras av många olika.

Tv/FILM/MEDIA

? Favorit tv-program:
Men in trees
? Favorit kanal: 3an & 5an
? Favoritfilm: Dansfilmer m fl. 
? Favorit tidning: Elle & hitills modette
? Favoritbok: Gossipgirl m fl.
? Favorit skådis: Har ingen

Du visste inte att jag:

? Kan prata rövarspråket lite grann!
? Har gått en mil.
? Rest till cypern, kreta, gran canaria, teneriffa,lansarote, malta, alaska, danmark, det var nog allt.
Är helt galet förälskad i Jesse Metcalfe, har du ngnsin sett något hetare? 
? Största fobi är spindlar, fy!
? Jobbat som dagisfröken (sommarjobb)


Ryggringning, nätshopping & pengabesvär..

Här om dagen var jag & mami på Gittes & köpte tyg. Det blev lite snygga tyger som ska komma att resultera i 2 klänningar, ett linne & en kjol. En av klänningarna är nästan klar. Det blir en fodralklänning med ryggringning. Än så länge är jag väldigt nöjd med den. Får hoppas att inget går fel nu i slutet. Kommer bild när jag är klar. I övrigt har jag beställt denna i gråmelange. Hoppas på att den passar. Denna fick oxå slinka med. Tyckte den var lite söt & rea var det med. Snyggt till jeans tänkte jag. Dessa är oxå på väg hem till mig i detta nu. 

I höst har jag bestämt mig för att det ska bli stopp på allt slösande på onödiga saker & inte ha några pengar kvar när jag verkligen vill ha något. Så jag har börjat på en höstlista. Med saker jag tänker investera i i höst. Sen ska jag spara lite pengar & så har jag lite pengar att shoppa kul för. Så får jag både ihop en snyggare i garderob & mer pengar på samma gång. När jag väl har bestämt för något så brukar jag klara det. Även om det kommer att bli svår.


Ego girl

Jag har precis läst Carolina Gynnings självbiografi Ego Girl. Jag måste säga att jag är djupt imponerad av hennes starka personlighet & över att hon klarat sig så pass bra. Jag tittade aldrig på Big Brother men jag måste erkänna att jag alltid har beundrat henne. För mig har hon alltid varit en tjej som klarar sig själv. Hon går sin egen väg & hon tänker vara den hon är & det får folk ta. Inte för att hon är elak mot någon. Jag känner igen mig lite i henne. Hon har alltid haft sig själv som närmaste vän & det har nog jag med. Visst jag umgås ju med andra människor med men den enda som förstår mig & vad jag tycker är jag själv. Inte för att jag vill operera mina bröst & vika ut mig. Men hennes åsikter & sådant känner jag igen mig i.
Att hon dras till det farliga kan jag nog också känna igen mig i. Fast för mig är det mera en känsla, en vilja. Skillnaden är att jag inte låter mig dras med. Jag har en liten Lina i mig som vill haka på en massa farligheter, testa gränser. Men sedan har jag en starkare Lina som tänker på familj & vänner. Jag vill ju inte såra folk omkring mig. Sen vill jag ju mycket hellre få ett bra jobb & utbilda mig till det jag vill bli & inte få det förstört av att jag ville testa lite gränser. Men ibland som kommer den lilla Linan fram & då har jag för det mesta skitkul! Fast det går inte alltid bra. Just nu håller jag mig till den starka Linan. För jag trivs väldigt bra som jag har det just nu. Fast jag måste erkänna att Carolinas forna liv lockar endel..

Slutsats: Jag beundrar Carolina, men jag skulle aldrig klara att vara hon.

Min nystart får vänta ett par veckor

Jag jobbar ju nu & det blir så fullt upp att jag inte hinner med att uppdatera så det får vänta tills jag jobbat klart om 2 veckor ungefär. Men ha det så fint så länge.. and remeber, I'll be back ;)


A brand new start!

Måste göra en nystart i denna bloggen. Har blivit himlans segt nu den senaste tiden. Fast jag jobbar nu i veckorna så det lär väl bli lite småsegt ändå. Men hade tänkt försöka hinna med ett inlägg om dagen iaf. Så, I'll be back tomorrow. So long!

Vill tillbaka till värmen!

Hemma igen! Härligt att träffa mam&pap igen & äntligen god mat! Annars skulle jag gärna tillbaka! Har ju varit 3 veckor på malta nu! FYFAN vad kul jag hade! Saknar alla, just nu är det lite jobbigt.. men det lär väl gå över. Lägger in lite bilder på mina inköp & annat kul senare! Nu är jag bara så trött, har inte sovit på 2 nätter.

RSS 2.0